top of page

Inbjudan till Marknadsföringsworkshop!


Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, riktad direktreklam, tidningsannonser, radioreklam....
It´s a jungle out there!
 
Att förstå och välja rätt marknadsföring för just ditt företag kan vara den stora skillnaden! Om du är en jätteduktig fotograf med proffsigt bemötande och förstklassiga produkter, hur får du kunderna att förstå det och välja just dig?
 
Den här marknadsföringsworkshopen kommer att vara inriktad på sociala medier, kampanjer och utskick då en stor del av oss marknadsför oss den vägen idag men kanske inte har tillräckligt mycket kunskap för att göra det på allra bästa och mest lönsamma sättet. Vi kommer att blanda föreläsningar, som ger både ny kunskap och inspiration, med pass då vi jobbar tillsammans och lär av varandra i mindre grupper för att vi alla ska kunna bli mera lönsamma på den tuffa marknaden som porträttfotograferna jobbar idag.
 
Vi har valt att förlägga marknadsföringsworkshopen på samma hotell som SM hålls - Scandic Sollentuna. Den går av stapeln dagen efter de stora festligheterna, den 16 oktober, för att ni som ändå ska ta er till Stockholm ska kunna spara på resekostnaderna.
För att alla som vill ska ha möjlighet att vara med så sponsrar dessutom föreningen sina medlemmar med halva avgiften för dagen vilket gör att du bara betalar 750.- exkl moms för hela dagen. Kostnad för lunch och fika tillkommer.
Kostnad för dig som ännu inte är medlem i Svenska Porträttfotografers Förbund 1 500 kr exkl. moms.
 
Så gå in och anmäl dig redan idag för att få en flygande start på höstens och vinterns business!

 

 

 

 

Schemat för dagen ser ut så här:
 

10.00-12.00:         Saldago Kommunikation 
"Hur lyckas man som småföretagare i sociala medier? Vi kommer att ge er en förståelse kring hur den digitala konsumtionen fungerar och hur man genom rätt målsättning och genom rätt applicerade KPI kan skapa lönsamma kampanjer. Vi tydliggör hur mätning, uppföljning och optimering fungerar i praktiken. Vi kommer också gå igenom hur man skapar innehåll av värde. Innehåll som fungerar!"
 
12.00 - 13.00          Lunch
 
13.00 - 14.15          Idéverkstad
 
14.15 - 14.30          Fika 

14.30 - 15.15          Bohlins grafiska 

"Hur du lyckas med direktutskick och kampanjer"

15.15- 16.00          Julia Jonsson 
"3 månader innan studenten startade Julia, som idag driver Memories By Julia, enskild firma efter ett framgångsrikt år som UF-företagare. Under sina 5 år som fotograf har hon tagit emot över 20 stipendium och utmärkelser, samt blivit utsedd till en av Sveriges främsta entreprenörer under 20 år. Med över 14.000 följare på sina sociala kanaler har hon lyckat sprida sitt varumärke så pass så att Julia och hennes två anställda har kunder från hela Norden som besöker deras ateljé i lilla Tidaholm, en tätort på 12.000 invånare mitt emellan Vänern och Vättern. Memories By Julia arbetar aktivt på sociala medier och genom en inspirationsföreläsning får ni ta del av värdefulla tips, idéer och råd kring hur ni får just ert varumärke att sticka ut och synas."
 
 

Passa på att ta chansen och anmäl dig redan idag!

Varma hälsningar från Styrelsen

bottom of page