top of page

Varmt välkomna till årets höstträff för Svenska Porträttfotografer - 2017

Vi hälsar yrkesverksamma fotografer i hela Sverige (även icke-medlemmar) samt medlemmar från NFF (Norges Fotograf Forbund) i vårt grannland välkomna till höstträffens arrangemang. 

Vi har det stora nöjet att den här gången bjuda in till pampigt storslagna Grand Hotell i Lund i södra Skåne.
 
Förra årets succé tål att upprepas och i år är dagarna återigen fulla med föredrag, trevliga leverantörer, god mat, bubbel, glädje och inspiration. Dagarna kommer kort och gott att ge er en massa inspiration och såklart härligt umgänge med goa kollegor från landets alla hörn och kanter.
 
Upplägget för mötet i år är, liksom föregående år, extraordinärt och vi är övertygade att alla kommer gå hem med mycket ny kunskap, nya kontakter och en hel del goda minnen.
 
Utöver detta ska årets SM i Porträttfotografi enligt tradition hållas, samt en fantastisk galamiddag som ska intas med tillhörande dans och underhållning. Mer information kommer snart här.
 
Höstträffen börjar officiellt den 1 oktober och avslutas den 2 oktober kl.17.00, men redan den 30 september kl.13.00 startar den öppna jureringen inför årets SM i porträttfotografi. Önskar ni vara på plats och övernatta redan denna dag, kom ihåg att anmäla detta i formuläret.


***  senaste anmälningsdatum: 29 augusti 2017  ***
Senaste avbokningsdatum: 25 augusti
Fakturering sker med 10 dagars betalning direkt efter din anmälan


Söndagen den 1 oktober startar vi med höstens traditionella medlemsmöte för SvPf:s medlemmar och därefter rullar det på med spännande och lärorika föreläsningar och workshop, och dagen avslutas med en storslagen galamiddag med en extra twist och prisutdelning i SM i porträttfotografi. Måndagen 2/10 innehåller olika föredrag & aktiviteter samt leverantörsmässa.

Mer info kommer med ett detaljerad program och tidsschema. 

Under delar av söndagen samt hela måndagen kommer vi i år även ha flertalet leverantörer på plats för en minimässa. Passa på att klämma och känna på produkter, få råd och tips och ta del av fina erbjudanden.

Vi kommer behöva säga hej då till varandra på måndagen den 2 oktober ca. kl 17.00, och hoppas alla lämnar mötet med välfyllda inspirationsdepåer!

Om Grand Hotell, Lund
Grand Hotell i Lund ligger vackert beläget mitt i centrala Lund.
Ett hotell med lyxigt boende, en miljö som gjord för fest med förstklassig mat, utsökta viner och så klart Grands omvittnat goda och personliga service. Ett modernt hotell med mycket själ som sitter i väggar, golv och tak - väl bevarad genom den historiska byggnadens alla renoveringar.
Arkitekten bakom Grand hette Alfred Hellerström. Han gav hotellet dess karakteristiska yttre, med fransk slottarkitektur från renässansen som förebild. Interiörer som lobbyn, trapphuset och Stora Salen där den spektakulära galamiddagen ska hållas präglas av jugend. 

Hur hittar jag dit?
Grand Hotell ligger i centrala Lund, Bantorget 1

Kommunikationer
Flyg till Sturup eller Kastrup. Tåg till centralstationen i Lund bara två minuters gångväg till hotellet.

 

SM-jurering & Höstmöte

30 sept-2 okt 2017; 3 dagar, 2 övernattningar, All-inclusive

4 995 kr (ex moms)

SM-jurering & Höstmöte - EJ Medlem

30 sept-2 okt 2017; 3 dagar, 2 övernattningar, All-inclusive

6 195 kr (ex moms)

Höstmöte

1-2 okt 2017 - 2 dagar, 1 övernattning, All-Inclusive

3 995 kr (ex moms)

Höstmöte - EJ Medlem

1-2 okt 2017 - 2 dagar, 1 övernattning, All-Inclusive

5 195 kr (ex moms)

Jurering SM

Endast jureringen Lördag 30 sept 2017

795 kr (ex moms)

Dagpass

Höstmöte & Galamiddag, Söndag 1 oktober

3 195 kr (ex moms)

Galamiddag

Söndag 1 oktober

1 195 kr (ex moms)

Portfolio-review

Enskild bedöminng av din portfolio av en av SM-domarna

600 kr (ex moms)

Please reload

bottom of page